Nieuws

Cultuurraad zoekt versterking. Is het bestuurslidmaatschap iets voor jou? Lees verder onder cultuurraad.

Kunstkring Capelle organiseert exposities in oktober t/m december 2017

1 december 2017 - Kunstkring Capelle organiseert exposities in samenwerking met De Zellingen, ABN AMRO, het Isala Theater en De Rozenburcht. In oktober tot en met december 2017 wordt het werk tentoongesteld van Roos Hobé, Roos Brouwer en Marian Kastelein in De Zellingen. Nell Boerma in het pand van ABN AMRO. Corry Noorlander en Irina Volova in het Isala Theater en Ria van Meijeren in De Rozenburcht.

Beelden van Nell Boerma bij ABN-Amro Bank

30 november 2017 - Tot het einde van dit jaar kan iedere bezoeker genieten van de stenen beelden in de hal van dit bankgebouw. Gratis toegang. Adres: Duikerlaan 160, Capelle aan den IJssel. Openingstijden : werkdagen 10.00 – 18.00 uur. Op zaterdag tot 14.00 uur.

cursus edelsmeden 2017

30 oktober 2017 - zelf sieraden maken van zilver, leer in 12 lessen van 2,5 uur edelsmeden, alle technieken van plaat of draad van zilver naar een mooi afgewerkt sieraad. In september t/m november 12 lessen van 2,5 uur op maandagmorgen, maandagavond, donderdagmorgen of donderdagavond

Tweeduizend scholieren naar voorstellingen PETER VÓÓR PAN!

5 oktober 2017 - Vanaf donderdag 7 september zullen ruim tweeduizend scholieren uit de regio in het kader van cultuureducatie de voorstelling PETER VÓÓR PAN bezoeken in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel, De Tuyter in Krimpen aan den IJssel en Theater Swanla in Zevenhuizen (Zuidplas). PETER VÓÓR PAN is een vrolijke en ontroerende familievoorstelling over kinderen die zich leren verweren tegen mooie praatjes van hebzuchtige volwassenen.

Nieuwsarchief