Terug naar overzicht
18 nov 2019

Zing 2x gratis mee met het Vroeger en Nu koor!

Deze maand hebben wij een speciale actie voor het Vroeger en Nu koor van het CVZI. Op 11 en 18 november zijn er open avonden en kan je vrijblijvend meezingen met dit gezellige koor. Zij zingen Nederlandstalige popliedjes van de 60's tot en met het heden! Ben jij na deze 2 avonden helemaal enthousiast en wil jij in dit koor blijven zingen? Schrijf je dan gratis in voor 1 december via www.cvzi.nl

Om mee te zingen in één van de koren van het CVZI hoef je GEEN auditie te doen! Er wordt ook geen gebruik gemaakt van het notenschrift.

Iedereen kan het en is van harte welkom!

De zangpartijtjes die je krijgt zijn al ingezongen en je studeert met een uitgeprinte tekst de liedjes in door te luisteren.

Dirigente: Mirre Valkenburg
Genre: Nederlandse popliedjes van vroeger en nu

Ben jij na deze 2 avonden helemaal enthousiast en wil jij in dit koor blijven zingen? Schrijf je dan gratis in voor 1 december via www.cvzi.nl

Datum
18 november 2019
Tijd
20.00 uur
Entree
gratis
Aanbieder(s)
CVZI Charles Vermeer Zanginstituut & Workshopcentrum
Locatie(s)
 • vestiging van Charles Vermeer Zanginstituut
  Fluiterlaan 400
  2903 HN Capelle aan den IJssel
Extra
Ben jij na deze 2 avonden helemaal enthousiast en wil jij in dit koor blijven zingen? Schrijf je dan gratis in voor 1 december via www.cvzi.nl, kijk voor de link elders, of anders bij de button 'meer informatie'.
Alle data
 • 11 november 2019
  20.00 uur
 • 18 november 2019
  20.00 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.