Terug naar overzicht
30 nov 2018

Workshop Schilderen met Licht

Een leuke workshop voor iedereen die houdt van experimenteren. Met de camera en verschillende lichtbronnen gaan we aan de slag om unieke beelden te maken. Plezier staat voorop bij deze workshop. Wil je meer weten over Schilderen met licht en de Ladies of light, neem dan een kijkje op de website: www.ladiesoflight.nl. Je vindt hier niet alleen meer informatie maar ook een uitgebreid overzicht met voorbeelden van de mogelijkheden. Graag leggen we je tijdens deze workshop meer uit over de gebruikte technieken.

Wil je meer weten over Schilderen met licht en de Ladies of light, neem dan een kijkje op de website: www.ladiesoflight.nl. Je vindt hier niet alleen meer informatie maar ook een uitgebreid overzicht met voorbeelden van de mogelijkheden. 

Tijdens de cursus wordt iedereen de gelegenheid gegeven aan de slag te gaan. Daarom houden we de groepen klein (6 personen).

De workshop bestaat uit 2 delen van elk 1 uur.

Het eerste deel bestaat uit een uitgebreide uitleg van de techniek achter "Schilderen met licht". Na de uitleg zullen we direct starten met werken in de praktijk.

In de lessen wordt zowel individueel als in groepsverband gewerkt.

Afhankelijk van het weer werken we op locatie of in de studio. We starten altijd in de studio aan de Brahmsstraat – Capelle aan den IJssel.

De ruimte is samen met het kennis niveau bepalend voor de projecten die we per workshop uitwerken.

Hoe kaarten te kopen? Via
https://www.pm-fotografie.nl/events/workshop-schilderen-met-licht/ 

Datum
30 november 2018
Tijd
19.30 - 22.00 uur
Entree
€ 49,00
Aanbieder(s)
Petra Muilenburg Fotografie, Capelle-fotografeert
Locatie(s)
  • locatie Studio Petra Muilenburg
    Brahmstraat 123
    2901 JE Capelle aan den IJssel
Extra
De gebruikte camera dient op de M-stand te kunnen worden bediend voor het gewenste resultaat. Bij twijfel, stuur even mail met merk en type camera. Hoe kaarten te kopen? Via https://www.pm-fotografie.nl/events/workshop-schilderen-met-licht/, kijk voor de link elders of anders bij de button 'meer informatie'.
Alle data
  • 30 november 2018
    19.30 - 22.00 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.