Terug naar overzicht
08 nov 2019

Workshop Schilderen met licht, najaar 2019

Schilderen met licht is leuk voor iedere fotograaf die houdt van experimenteren. Met de camera en verschillende lichtbronnen gaan we aan de slag om unieke beelden te maken. Plezier staat voorop bij deze workshop! In de workshop behandelen we de technische aspecten. Praktische tips zoals scherpstellen in het donker en handmatig instellen van je camera! In het tweede deel van de workshop ga je aan de slag met je eerste project.

Geschikte camera?
Ben je in bezit van een spiegelreflex camera dan zijn de instellingsmogelijkheden wat uitgebreider, maar ook met een compact camera kun je prima uit de voeten.
Ook met sommige smartphones kun je schilderen met licht.

Wil je meer weten over Schilderen met licht en de Ladies of light, neem dan een kijkje op onze website: www.ladiesoflight.nl of via https://www.pm-fotografie.nl/events/workshop-schilderen-met-licht-algerabrug/

Hoe kaarten te kopen? Aanmelden en meer informatie via https://www.pm-fotografie.nl/events/workshop-schilderen-met-licht-algerabrug/

Datum
08 november 2019
Tijd
van 19.00 uur tot 21.30 uur
Entree
€ 49,= (met Rotterdampas 25% korting)
Aanbieder(s)
Petra Muilenburg Fotografie
Locatie(s)
 • locatie Studio Petra Muilenburg
  Brahmstraat 123
  2901 JE Capelle aan den IJssel
Extra
Hoe kaarten te kopen? Aanmelden en meer informatie via https://www.pm-fotografie.nl/events/workshop-schilderen-met-licht-algerabrug/, kijk voor de link elders, of anders bij de button 'meer informatie'.
Alle data
 • 08 november 2019
  van 19.00 uur tot 21.30 uur
 • 29 november 2019
  van 19.00 uur tot 21.30 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.