Terug naar overzicht
14 jun 2018

Vakantielanden of Samen door Afrika bij Goud voor Oud

Op 14 en 15 juni 2018 biedt Goud voor Oud ouderen twee gevarieerde middagen. De thema’s zijn “Samen door Afrika” en “Vakantielanden”. Na het informatieve deel van de middag is er gezellige muziek.

Het thema van Goud voor Oud op donderdag 14 juni is "Samen door Afrika". De Capelse missionaris voor Schollevaar Gert van den Bos werkte en woonde met zijn gezin in Lesetho, een land volledig omringd door het land Zuid-Afrika. Gert zal vertellen over het leven in- en de gewoonten van Lesetho en met het publiek bv. bespreken "waar denk je aan wanneer je aan Afrika denkt".

Aansluitend volgt er een optreden van Shantykoor Albatros. Het repertoire van dit koor bestaat uit Shanty-muziek en daaraan verwante liederen. Regelmatig wordt opgetreden in verzorgings- en verpleegtehuizen in de regio. Het koor straalt uit dat het plezier heeft in het zingen en staat garant voor een gezellige middag.

De locatie is serviceflat Schinckelhove, Meidoornveld 57 in Capelle aan den IJssel.

 

Op 15 juni is het thema "Vakantielanden", over landen waar je naar op vakantie kunt gaan en met een kennistest over enkele landen. In dezelfde week zijn er in de Vijverhof allerlei activiteiten rond het thema Vakantie. Goud voor Oud sluit hier dus mooi op aan.  

Het muzikale gedeelte van de middag is in handen van zanger Bart van Loon. Door zijn jarenlange ervaring en talent is Bart meer dan alleen een zanger met een mooie stem. Keer op keer weet hij op de perfecte manier op de situatie en het publiek in te spelen. Of hij nu voor 20 of voor 2500 mensen staat, het optreden zal altijd uniek en onvergetelijk zijn.

De locatie is Woon-zorgcentrum de Vijverhof, Reigerlaan 251, in Capelle aan den IJssel.

 

Goud voor Oud is een ontmoetingsprogramma van Stichting Sonrisa Rijnmond voor ouderen waar herinnering, ontmoeting, informatievoorziening, (hersen-)activering en ontspanning centraal staan. De organisatie en presentatie is in handen van Rob Nieuwveld en René van de Kamp.

Beide middagen beginnen om 14.00 uur. De toegang is gratis, ook voor ouderen die niet in Schinckelhove en de Vijverhof wonen. Bezoekers krijgen koffie, thee en hapjes aangeboden.

 

Deze maand is Goud voor Oud ook te bezoeken in Capelle aan den IJssel op:

Dinsdag 19 juni in De Rozenburcht met zanger Perry Zuidam

Donderdag 22 juni in Spinoza met zanger Perry Zuidam

 

www.sonrisa-rijnmond.nl

www.facebook.com/sonrisarijnmond/

Datum
14 juni 2018
Tijd
14.00 uur
Entree
De toegang is gratis, ook voor ouderen die niet in Schinckelhove en de Vijverhof wonen. Bezoekers krijgen koffie, thee en hapjes aangeboden.
Aanbieder(s)
Stichting Sonrisa Rijnmond
Locatie(s)
  • serviceflat Schinckelhove
    Meidoornveld 57
    2906 AA Capelle aan den IJssel
Extra
Goud voor Oud is een ontmoetingsprogramma van Stichting Sonrisa Rijnmond voor ouderen waar herinnering, ontmoeting, informatievoorziening, (hersen-)activering en ontspanning centraal staan. De organisatie en presentatie is in handen van Rob Nieuwveld en René van de Kamp.
Alle data
  • 14 juni 2018
    14.00 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.