Terug naar overzicht
23 feb 2018

Operaproject met Henk Visser NR. 3: CARMEN van BIZET

In de opera-inleidingen in het Van Cappellenhuis neemt Henk Visser u niet alleen mee naar de opera zelf (verhaal, componist), maar vooral naar de manier waarop deze vorm kan worden gegeven door keuzes voor decor, regie, type stem etc. Dat leidt tot zeer verrassende inzichten en helpt degene die naar een uitvoering toe wil maximaal te genieten.

Dit seizoen zijn er verschillende opera's te zien in Nederland, waaronder " Carmen" via een live-uitzending in Pathé/ Cinerama.
Het zigeunermeisje Carmen wint alle mannen om haar hand, met alle gevolgen van dien.... Henk Visser laat u aan de hand van fragmenten zien hoe je dat zo in beeld en ten gehore kan brengen, zodat u aan het eind ontroerd de opera verlaat. Het kan natuurlijk leuk zijn om met andere bezoekers van de inleiding af te spreken gezamenlijk naar de live-uitzending in Cinerama of Pathé te gaan.

Hoe kaarten te kopen? Via www.vancappellenhuis.nl 

Aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang, indien kaarten nog voorradig zijn.

Datum
23 februari 2018
Tijd
15.00 uur
Entree
€ 10,=
Aanbieder(s)
Stichting Cultuur aan de Dorpsstraat (het Van Cappellenhuis)
Locatie(s)
  • Van Cappellenhuis
    Dorpsstraat 164
    2903 LB Capelle aan den IJssel
Extra
Vooraf kaarten kopen aanbevolen gezien het beperkte aantal plaatsen. Hoe kaarten te kopen? Via www.vancappellenhuis.nl, kijk voor de link elders, of anders bij de button 'meer informatie'. Aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang, indien kaarten nog voorradig zijn.
Alle data
  • 23 februari 2018
    15.00 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.