Terug naar overzicht

Ollie Trollie en Mannetje Lampekap (3+) door De Vliegende Koffer Poppentheater

Poppentheatervoorstelling speciaal voor de allerkleinsten in de Kinderboekenweek in samenwerking met de Bibliotheek aan den IJssel

Kindervriend Ollie Trollie gaat op reis om de verdwenen lampjes van Oma Hillie Trol te vinden. Ollie reist per vleermuis en komt terecht op het schip van Kapitein Blauwbaard. Een leuke voorstelling met aansprekende poppen, een kleurrijk decor, muziek en liedjes. Tijdens de voorstelling wordt steeds een klein stukje van het decor onthuld wat heel verrassend en afwisselend is.

Poppenspeelster Charlotte de Lange maakt met haar theater De Vliegende Koffer originele voorstellingen voor de jeugd. In het vakblad ' De wereld van het poppenspel" wordt zij een zeer talentvolle hedendaagse speler genoemd. In 2017 is Charlotte één van de genomineerden voor de Ruth van der Steenhovenprijs, een onderscheiding van de NVP-UNIMA voor talentvolle nieuwe spelers.

Bij de voorstelling is een prentenboek verkrijgbaar voor € 15,00 (na afloop van de voorstelling); alleen contante betaling, pin is niet mogelijk.

Entree € 4,00 met gratis drankje na afloop.

Hoe kaarten te kopen? Via www.vancappellenhuis.nl

Wanneer
  • 13 oktober 2019
    15.00 - 16.00 uur
Entree
€ 4,= incl. drankje na afloop
Aanbieder(s)
Bibliotheek aan den IJssel, Van Cappellenhuis
Locatie(s)
  • Van Cappellenhuis
    Dorpsstraat 164
    2903 LB Capelle aan den IJssel
Extra
Reserveren gewenst. Hoe kaarten te kopen? Via www.vancappellenhuis.nl, kijk voor de link elders, of anders bij de button 'meer informatie'.

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.