Terug naar overzicht
31 mrt 2019

Nieuw in Capelle a/d IJssel, betaalbare yoga voor iedereen! Opendag

We hebben allemaal gehoord over de voordelen van yoga, maar weten we dat yoga bedoeld is voor iedereen, en betaalbaar moet zijn voor iedereen. In Azië is het betaalbaar voor iedereen. In Europa is het een commerciële business geworden voor mensen die het alleen kunnen betalen. Wij laten zien dat de traditie van yoga nog leeft en voor iedereen toegankelijk is en betaalbaar is.

We hebben allemaal gehoord over de voordelen van yoga, maar weten we dat yoga bedoeld is voor iedereen, en betaalbaar moet zijn voor iedereen. In Azië is het betaalbaar voor iedereen. In Europa is het een commerciële business geworden voor mensen die het alleen kunnen betalen.

Wij laten zien dat de traditie van yoga nog leeft en voor iedereen toegankelijk is en betaalbaar is.

Tegenwoordig maken we lang dagen door op onze werk. Hierdoor kan sneller stress worden ervaren en kunnen sufheid en gezondheidsproblemen ontstaan. Door het aanleren van effectieve oefeningen van yoga bevordert het je de doorbloeding, verminder stijfheid en je de mobiliteit in rug, nek, borst, polsen, schouders, heupen en benen worden vergroot. Zo kan je opgebouwde spanning verminderen. Dit is in combinatie met ademhalingsoefeningen en korte meditaties dat zorgt er weer voor dat je fris en helder je dag kunt voortzetten.

Vroeg of laat worden de meeste mensen bij het ouder worden geconfronteerd met het feit dat het lichaam de gevolgen daarvan voelbaar maakt. Gewrichten zijn wat minder soepel, spieren stijver. Aan je conditie merk je soms dat het wat minder gaat. Juist in deze fase heeft je lichaam beweging en aandacht nodig om goed te functioneren
* leren omgaan met de veranderingen. In de lessen ligt het accent op het leren genieten van je mogelijkheden. Aangepaste yogahoudingen en oefeningen leren je zo goed mogelijk om te gaan met eventuele beperkingen.

* Bewegen zorgt voor een goede doorbloeding, houdt hart en bloedvaten in conditie en zorgt voor soepele gewrichten en spieren.
* Ademhalingsoefeningen maken je weer bewust van je vitale krachten geeft rust.
* 55+ stoelyoga en Ontspanningsoefeningen leren je om te gaan met pijn. De lessen worden op een rustige, meditatieve manier gegeven. Meestal op de stoel. Iedere les is anders en elke houding kan worden aangepast aan uw niveau.
* Meer weten over de achterliggende yogafilosofie

Ervaar dat er meer mogelijk is zonder moeten!

De lessen worden gegeven gediplomeerd yogadocente.

Nieuwsgierig? Kom dan kennismaken op maandag 31 maart 2019 om 14.00: 15:30 uur.

Shanti Spirituele Ayurveda Wellness Beurs
Noorderbreedte 101
2905 SV Capelle aan den IJssel
Open: 11:00 tot 17:30 uur, 31 maart 2019
www.spirituelewellnessbeurs.com

Voor wie: Iedereen kan meedoen Kosten: € 5,- per les 1,5 uur, vanaf april 2016.
55+ stoelyoga Kosten: € 5,- per les 1,5uur, vanaf april 2016.
KinderYoga Gratis

Datum
31 maart 2019
Tijd
14.00 - 15.30 uur
Entree
Geen
Aanbieder(s)
Spirituele Wellness Beurs en Aayurvedic
Locatie(s)

  • Noorderbreedte 101
    2905 SV Capelle aan den IJssel
Extra
Nieuwsgierig? Kom dan kennismaken op maandag 31 maart 2019 om 14.00: 15:30 uur.
Alle data
  • 31 maart 2019
    14.00 - 15.30 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.