Terug naar overzicht
27 okt 2018

Nacht van de Lichtschilder 2018

Workshop avondfotografie met Lichtschilderen door Stadsilluminators / Stadsperformers Capelle aan den IJssel

Op 27 oktober bereiden we ons voor op lange nachten en korte dagen in Studio Petra Muilenburg Fotografie met de workshop Nacht van de Lichtschilder.

Deze speciale workshop Avondfotografie is gewijd aan de landelijke Nacht van de Nacht met zijn vele activiteiten. Hier in Capelle aan den IJssel organiseert de Stadsilluminators / Stadsperformers van Capelle aan den IJssel een anders dan anders Avondfotografie workshop.

We starten vroeg, zodat we gebruik kunnen maken van het gouden én blauwe uur. Als het voldoende helder is leggen we dan ook de sterren vast. Bij een workshop met de Stadsilluminators mag natuurlijk het Schilderen met Licht niet ontbreken! We nemen deze workshop dan ook uitgebreid de tijd om je uit te leggen hoe je zelf kunt starten als Lichtschilder. Bovendien geven we een demonstratie met de diverse lichtbronnen waarmee we de projecten voor de gemeente van dit jaar hebben gerealiseerd.

Voor deze workshop heb je een (spiegel)reflexcamera nodig die manueel kan worden ingesteld. Ook is een statief nodig. Twijfel je over je camera? Neem contact op zodat we je kunnen adviseren voor een onvergetelijk plezierige avond fotografie!

Meer informatie en mogelijkheid voor inschrijven vind je op: www.stadsilluminators.nl

Datum
27 oktober 2018
Tijd
vanaf 18:00 uur
Entree
€ 55,=
Aanbieder(s)
Petra Muilenburg Fotografie, Capelle-fotografeert
Locatie(s)
  • locatie Studio Petra Muilenburg
    Brahmstraat 123
    2901 JE Capelle aan den IJssel
Extra
Een camera die manueel instelbaar is en een statief is nodig om alles uit deze workshop te halen. Hoe in te schrijven? Inschrijving via www.stadsilluminators.nl, de link staat bij de button 'meer informatie'.
Alle data
  • 27 oktober 2018
    vanaf 18:00 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.