Terug naar overzicht

De Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering nodigt u van harte uit voor het Lunchconcert

met laureaten van het Prinses Christina Concours ANUSCHKA PEDANO (altviool) & JURRE VAN EGTEREN (piano)

Anuschka Pedano (17 jaar) heeft meegedaan een diverse (internationale) concoursen en indrukwekkende prijzen gewonnen. Zij is regelmatig te gast bij (internationale) festivals, trad als soliste op met orkesten als Sinfonia Rotterdam, was in 2017 met haar zus Maria tweemaal te gast in het televisieprogramma Podium Witteman en ….wist tijdens het Midwinterconcert 2017 in de Dorpskerk en onlangs tijdens het “Capelle Bruijst” - feest in het Van Cappellenhuis samen met zus Maria het publiek tot een minutenlange staande ovatie te bewegen.

Jurre van Egteren (24 jaar) studeerde aan het Leiden University College, waar hij een bachelor in Liberal Arts & Sciences combineerde met klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium. Na een periode in Singapore gestudeerd te hebben, gaf Jurre concerten in Zürich en de Verenigde Staten en Canada. Momenteel combineert Jurre een Master in Social Anthropology aan de Universiteit van Oxford met zijn pianostudie aan het Koninklijk Conservatorium. In zijn vrije tijd danst Jurre salsa en tango, en daarnaast werkt hij als presentator en pianist in de Classic Express, de rijdende concertzaal van het Prinses Christina Concours.

Kaarten à € 3,- incl. koffie/thee na afloop zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater en te reserveren via www.isalatheater.nl


Wanneer
  • 18 oktober 2018
    van 12.45 - 13.30 uur, het theater is open van 12.15-14.00 uur
Entree
de toegangsprijs voor de lunchconcerten is € 3,=, incl koffie/thee na afloop
Aanbieder(s)
Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering
Locatie(s)
  • nevenvestiging Isala Theater, Luc Lutz Zaal
    Stadsplein 5
    2903 HH Capelle aan den IJssel
Extra
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater en te reserveren via www.isalatheater.nl, kijk voor de link elders of anders bij de button 'meer informatie'.

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.