Terug naar overzicht
17 okt 2019

Lunchconcert met Alice van Binsbergen, Zara le Clercq en Matthijs van Delft

De Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering nodigt u van harte uit voor het Lunchconcert op donderdag 17 oktober 2019 in het ISALA THEATER met laureaten van het Prinses Christina Concours Alice van Binsbergen (viool), Zara le Clercq (piano) en Matthijs van Delft (gitaar)

Alice van Binsbergen is 16 jaar.Toen ze 8 jaar was kreeg ze vioolles op de muziekschool. Ze vond het heel leuk en oefende zo goed dat ze naar een vioolklas mocht voor kinderen met heel veel talent. En ze ging ook spelen op de altviool, het grote broertje van de viool. Toen ze aan muziekwedstrijden ging meedoen, won ze de ene na de andere prijs en nu mag ze ook al concerten geven.

Zara le Clercq is 17 jaar en begon op haar 8e jaar met pianospelen. Ook zij vond muziekmaken heel fijn, kreeg na vijf jaar pianoles aan de Jong Talentafdeling en won belangrijke muziekwedstrijden. Bij één van die wedstrijden, het Prinses Christina Concours, leerde ze Alice kennen en nu maken ze vaak samen muziek. Ze hebben het wel heel druk, want ze zitten ook nog gewoon op school met veel huiswerk!

Matthijs van Delft is 14 jaar, ging toen hij 7 jaar was naar de SKVR- muziekschool voor gitaarles, toen hij 12 jaar was naar de Jong Talentklas en won ook prijzen bij muziekwedstrijden in België, Duitsland en Nederland. Hij geeft al vaak concerten, maar het leukst was dat hij dit jaar in mei twee concertjes mocht geven in het Koninklijk Paleis op de Dam waarbij Prinses Beatrix aanwezig was.

Het concert is van 12.45-13.30 uur, het theater is open van 12.15-14.00 uur. Kaarten à € 3,- incl. koffie/thee na afloop zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater en te reserveren via www.isalatheater.nl

 

Datum
17 oktober 2019
Tijd
Lunchconcert in het Isala Theater, van 12.45 - 13.30 uur
Entree
Kaarten à € 3,- incl. koffie/thee na afloop
Aanbieder(s)
Werkgroep Muziek van het WOP Middelwatering
Locatie(s)
 • Isala Theater
  Stadsplein 5
  2903 HH Capelle aan den IJssel
 • Dorpskerk Capelle
  Kerklaan 2
  2903 BE Capelle aan den IJssel
 • nevenvestiging Isala Theater, Luc Lutz Zaal
  Stadsplein 5
  2903 HH Capelle aan den IJssel
Alle data
 • 17 oktober 2019
  Lunchconcert in het Isala Theater, van 12.45 - 13.30 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.