Terug naar overzicht

Jongerentheater Quint zoekt jongeren en volwassenen voor de nieuwe speelfilm: Krimpen Mon Amour

Herinnert u zich nog uw allereerste zoen? Onzeker, onhandig en storm in je hoofd. Zenuwslopend en toch heerlijk verliefd?

Krimpen Mon Amour is een film over de liefde. In samenwerking met zoveel mogelijk Krimpenaren en culturele instellingen presenteren wij een speelfilm van een uur over het ontbranden van drie liefdes tijdens het repeteren van een voorstelling. Met uw gemeente als uniek decor. Het Streekmuseum, De Tuyter, de IJsseldijkkerk, het Stormpoldervloedbos, het Reinier Blokgemaal, de bunker en de IJsselwerf. En we zien hoe ze bij het repeteren per ongeluk het nieuwe gemeentehuis in de fik steken (sorry!).

 

Voor onze speelfilm in Krimpen (werktitel) Krimpen Mon Amour zoeken we: SPELERS, MUZIKANTEN en VRIJWILLIGERS

 

We zoeken 20 jongeren, 10 volwassenen en 4 kinderen die willen spelen en/of dansen en/of zingen.

Ook zijn we op zoek naar een bandje dat muziek maakt in de film en misschien enkele teksten meespeelt. Houdt u niet van de spotlight maar wilt u wel deel van dit project zijn? Geef uzelf dan op als vrijwilliger.

 

Een speelfilm maken in je eigen woonplaats is een uniek avontuur. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van die nieuwe en uitdagende filmproject. Geef je dan snel op via www.jongerentheaterquint.nl voor 15 januari en misschien sta jij dit jaar nog te schitteren op het witte doek.

Wanneer
  • 14 januari 2019
Entree
nvt
Aanbieder(s)
Jongerentheater Quint
Extra
Geef je dan snel op via www.jongerentheaterquint.nl voor 15 januari en misschien sta jij dit jaar nog te schitteren op het witte doek.

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.