Terug naar overzicht
19 sep 2019

Jaarcursus Gitaar voor Kinderen (8-12 jr)

Deze cursus is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar en vindt plaats in een kleine groep (4-6 leerlingen). Op 19 september om 15.40 uur is de start met een leuke introductieworkshop.

Wat leren de kinderen?
- goed gitaarspelen
- akkoordenspel
- notenschrift en spel
- goede techniek en houding
- samenspel
En dit allemaal met het plezier van samen muziekmaken!

We bieden deze jaarcursus aan voor slechts € 450,- voor het hele jaar les (betaling in delen mogelijk). Een gitaar kun je gunstig bij ons kopen (al voor € 89,- heb je een echt bruikbare gitaar incl. hoes) of huren (€ 20,- per lesmaand).

Wel leuk maar niet zeker of je kind dit leuk vind? We bieden graag de optie om het uit te proberen via de introductieworkshop, zo kan je goed zien of gitaarles iets is voor je zoon of dochter en kun je gerust instappen in de groepscursus. Op 19 september is de proefles/introductieworkshop om 15.40 uur (kosten: 10 euro).

Locatie: Basisschool De Tweemaster, Aleoeten 37, Capelle a/d IJssel.

Inschrijving voor zowel de introductieworkshop als de jaarcursus graag via de site: www.degitaaracademie.nl/inschrijven

Tot ziens bij De Gitaaracademie!


De Gitaaracademie, opgericht door Nathasja van Rosse, geeft gitaarlessen in Rotterdam en Capelle a/d IJssel. Voor alle niveaus, alle leeftijden en ieder budget: wij leren je gitaar spelen. Alle docenten spelen zelf actief en geven concerten en optredens in binnen- en buitenland. Alleen op die manier is het volgens Nathasja mogelijk om enthousiasme en voeling met het vak te behouden. Bij De Gitaaracademie gaat het puur om de muziek en de vreugde van het muziek maken. Inmiddels presenteren we vol trots een fantastisch en kleurrijk docententeam en hebben we een prachtige groep leerlingen achter ons staan. Zoek je een warme, enthousiaste plek om op professionele wijze het musiceren te beoefenen, uit te breiden of te leren, dan ben je bij De Gitaaracademie aan het juiste adres. Website: www.degitaaracademie.nl

 

Datum
19 september 2019
Tijd
Op 19 september is de proefles/introductieworkshop om 15.40 uur (kosten: 10 euro)
Entree
€ 450,= voor het hele jaar les (betaling in delen is mogelijk).
Aanbieder(s)
De Gitaaracademie
Locatie(s)
 • leslocatie De Gitaaracademie
  Basisschool De Tweemaster, Aleoeten 37
  2904 VA Capelle aan den IJssel
Extra
Inschrijving voor zowel de introductieworkshop als de jaarcursus graag via de site: www.degitaaracademie.nl/inschrijven, kijk voor de link elders, of anders bij de button 'meer informatie'.
Alle data
 • 26 september 2019
  om 15.40 uur (start Jaarcursus)
 • 19 september 2019
  Op 19 september is de proefles/introductieworkshop om 15.40 uur (kosten: 10 euro).

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.