Terug naar overzicht
19 sep 2019

Introductieworkshop Jaarcursus Gitaar voor Kinderen

De Jaarcursus Gitaar voor Kinderen is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar en vindt plaats in een kleine groep (4-6 leerlingen). Op 19 september om 15.40 uur is de start met een leuke introductieworkshop (kosten 10 euro). Via deze workshop kan je goed zien of gitaarles iets is voor je zoon of dochter is en kun je daarna gerust instappen in de groepscursus.

Wat leren de kinderen?
- goed gitaarspelen
- akkoordenspel
- notenschrift en spel
- goede techniek en houding
- samenspel
En dit allemaal met het plezier van samen muziekmaken!

We bieden deze jaarcursus aan voor slechts € 450,- voor het hele jaar les (betaling in delen mogelijk). Een gitaar kun je gunstig bij ons kopen (al voor € 89,- heb je een echt bruikbare gitaar incl. hoes) of huren (€ 20,- per lesmaand).

Locatie: Basisschool De Tweemaster, Aleoeten 37, Capelle a/d IJssel.
Inschrijving voor zowel de introductieworkshop als de jaarcursus graag via de site: www.degitaaracademie.nl/inschrijven 
Tot ziens!De Gitaaracademie, opgericht door Nathasja van Rosse, geeft gitaarlessen in Rotterdam en Capelle a/d IJssel. Voor alle niveaus, alle leeftijden en ieder budget: wij leren je gitaar spelen. De academie heeft haar oorsprong in 2009. Na twintig jaar te hebben gewerkt op diverse muziekscholen en als internationaal artiest en masterclass docent, vond Nathasja het tijd haar droom te verwezenlijken: een gitaaracademie met docenten die, net als zij, van buitengewoon niveau zijn en met integriteit en liefde het spelen op de gitaar willen bijbrengen. Alle docenten spelen zelf actief en geven concerten en optredens in binnen- en buitenland. Alleen op die manier is het volgens Nathasja mogelijk om enthousiasme en voeling met het vak te behouden. Bij De Gitaaracademie gaat het puur om de muziek en de vreugde van het muziek maken. Inmiddels presenteren we vol trots een fantastisch en kleurrijk docententeam en hebben we een prachtige groep leerlingen achter ons staan. Zoek je een warme, enthousiaste plek om op professionele wijze het musiceren te beoefenen, uit te breiden of te leren, dan ben je bij De Gitaaracademie aan het juiste adres.

Datum
19 september 2019
Tijd
15.40 uur
Entree
€ 10,= voor de introductieworkshop
Aanbieder(s)
De Gitaaracademie
Locatie(s)
  • leslocatie De Gitaaracademie
    Basisschool De Tweemaster, Aleoeten 37
    2904 VA Capelle aan den IJssel
Extra
Hoe kaarten te kopen? Via de site https://www.degitaaracademie.nl/inschrijven, kijk voor de link elders of anders bij de button 'meer informatie'.
Alle data
  • 19 september 2019
    15.40 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.