Terug naar overzicht
08 nov 2018

De Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering nodigt u van harte uit voor het Lunchconcert in november

met laureaten van het Prinses Christina Concours Carter Muller (piano) & Daniël Tibben (dwarsfluit)

Carter Muller (2001) studeerde vanaf 2011 aan de Sweelinck Academie in Amsterdam en vanaf 2015 aan de Imola Piano Academy in Eindhoven en de Nederlandse Junior Dirigeer Academie. In 2017 werd hij toegelaten tot de Internationale Piano Academie in Imola om maandelijks masterclasses te krijgen van Igor Roma. Sinds september studeert hij aan de Zürcher Hochschule der Künste. Carter won ontelbaar veel prijzen, o.a. bij het Prinses Chrtistina Concours, treedt regelmatig op, ook voor de tv en radio. In 2015 haalde hij vele kranten en de tv: hij had – als werkstuk voor zijn eindexamen gymnasium – een orkest samengesteld van jonge toptalenten en dirigeerde daarmee een concert voor een volle zaal in de Harmonie van Haarlem.     

Daniël Tibben (1999) was van 2008-2012 solofluitist bij het gerenommeerde harmonieorkest Jong K&G. Hij haalde prijzen bij diverse concoursen, waaronder het Prinses Christina Concours en kon daardoor masterclasses volgen bij wereldberoemde fluitisten. Regelmatig geeft hij solo-optredens in binnen – en buitenland, o.a. in het Concertgebouw en de Westerkerk i.h.k.v. het Grachtenfestival en is vaak te horen geweest op Radio 4. Naast fluitspelen heeft Daniël – net als Carter – een passie voor dirigeren. Hij rondde in 2017 de School voor Jong Talent af en studeert nu hoofdvak dwarsfluit aan het Koninklijk Conservatorium en Biochemische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden.

Carter en Daniël hebben beiden met een trio een tournee gemaakt door Griekenland, Canada en de Verenigde Staten.

Kaarten à € 3,- incl. koffie/thee na afloop zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater en te reserveren via www.isalatheater.nl


Datum
08 november 2018
Tijd
Het concert is van 12.45-13.30 uur, het theater is open van 12.15-14.00 uur
Entree
de toegangsprijs voor de lunchconcerten is € 3,=, incl koffie/thee na afloop
Aanbieder(s)
Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering
Locatie(s)
  • nevenvestiging Isala Theater, Luc Lutz Zaal
    Stadsplein 5
    2903 HH Capelle aan den IJssel
Extra
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater en te reserveren via www.isalatheater.nl, kijk voor de link elders of anders bij de button 'meer informatie'.
Alle data
  • 08 november 2018
    Het concert is van 12.45-13.30 uur, het theater is open van 12.15-14.00 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.