Terug naar overzicht
25 apr 2019

De Koningsdag kermis is weer in Capelle aan den IJssel

Eenmaal per jaar wordt er een Koningsdag kermis georganiseerd in Capelle aan den IJssel. In 2019 zal deze kermis wederom gehouden worden op het Evenementen terrein achter het Gemeentehuis aan de Rivierweg van donderdag 25 april t/m woensdag 1 mei

Evenals vorige jaren zal het gehele kermis terrein zijn voorzien van evenementhekken, aparte post voor toezicht & beveiliging, EHBO’er zijn aanwezig, toiletten met charmante gastdames die er voor zorgen dat u altijd op een schoon toilet kan plaats nemen, gebruik van geluidsarme aggregaten, centrale muziek (wat zeer aangenaam is voor de omwonenden).

 

Een kermis is haast niet meer weg te denken uit de samenleving, attracties voor jong en oud, lang, dik en dun. Er is een keus te maken uit veel attracties, dus voor elk wat wils. Van de spannende draai en snelheids attracties tot de traditionele snoep kraam / suikerspin / heerlijke oliebollen, schietsalon en natuurlijk de botsauto’s. Op de Capelse kermis kun je ook een gokje wagen en prachtige knuffelberen winnen of iets anders. Een pretpark kan er niet aan tippen en dat maakt een bezoek aan de kermis meer dan de moeite waard.

 

Wat komt er zoal deze week naar Capelle ad IJssel,  de Autoscooter,  Booster,  Euroball, Cake Walk, Lijntrek, Grijpkranen, Pusher, Jackpot, Trampoline, De Break Dance,  Schietsalon,  Skeebal, Eendjes vangen, Draaimolen, Suikerspin , Oliebollen, Snack, Snoepkraam,  Funhouse, Rups, Spiegelpaleis en nog veel meer.
Op woensdag 1 mei  zal er een Euro dag gehouden worden ,voor een gereduceerd tarief zijn ( haast ) alle attracties beschikbaar.

 

De opening van de Capelse  kermis is op donderdag 25 April om 18.30 uur tm 22.00 uur, vrijdag van 14.00 uur t/m 23.00 uur, zaterdag 27 April van 10.00 uur t/m 23.00 uur, zondag van 13.00 uur tm 22.00 uur, maandag / dinsdag en woensdag van 14.00 uur tm 22.00 uur.

I.v.m. de opbouw van de kermis is het parkeer terrein achter het Gemeentehuis gesloten voor alle voertuigen vanaf dinsdag  23 April 18.00 uur. Er wordt een wegsleepregeling ingesteld.


www.Capelsefestiviteiten.nl

 

Datum
25 april 2019
Aanbieder(s)
Stichting Capelse Festiviteiten
Locatie(s)
  • het Evenementen terrein achter het Gemeentehuis aan de Rivierweg


Extra
De Stichting Capelse Festiviteiten en de kermisexploitanten heten u wederom van harte welkom op de Capelse Konings kermis 2019. I.v.m. de opbouw van de kermis is het parkeer terrein achter het Gemeentehuis gesloten voor alle voertuigen vanaf dinsdag 23 April 18.00 uur.
Alle data
  • 25 april 2019
  • 29 april 2019

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.