Terug naar overzicht
09 dec 2018

CAPELSE KERST met MUSICAL SOUVENIR en EMM

Op zondag 9 december 2018 presenteren Harmonie EMM en orkest Musical Souvenir uit Capelle aan den IJssel een gevarieerd Kerstconcert.

Op zondagmiddag 9 december bundelen de 2 Capelse orkesten Musical Souvenir en Eendracht Maakt Macht hun muzikale krachten tijdens een sfeervol Kerstconcert. Beide orkesten zullen de bezoekers laten genieten van een mooie mix met bekende en minder bekende (Kerst)muziek. Dit concert is een primeur, want het betreft het 1e samenwerkingsconcert. Burgemeester Peter Oskam, Beschermheer van EMM en zijn vrouw Pauline, Beschermvrouw van Musical Souvenir, zijn uiteraard speciaal genodigden. De orkesten treffen elkaar om 15.15 uur in de aula van het Comenius College, Lijstersingel 18, Capelle aan den IJssel. De deuren zijn vanaf 14:45 uur geopend.

De harmonie van EMM bestaat uit blazers en slagwerkers. De harmonie speelt stukken variërend van pop tot klassiek en van film tot rock, onder leiding van dirigente Karin Snel. Tijdens de  wekelijkse repetities wordt er continu geoefend om de kwaliteit van de muziek te verbeteren. Samenspel is hierbij erg belangrijk.
Orkest Musical Souvenir speelt vooral film- en musicalmuziek in een speciale bezetting met strijkers, houtblazers, een kopergroep inclusief saxen, een harp en slagwerk. De muzikanten beleven veel plezier aan het gezamenlijk musiceren en stellen kwaliteit voorop. Het orkest kenmerkt zich door de gezellige sfeer met respect voor elkaar. Muzikaal leider is dirigent Jim Roodnat.

Kaarten bestellen

Entreekaarten voor het concert kosten € 7,50, inclusief een pauzedrankje en zijn te reserveren via: www.emmcapelle.nl

De kaartverkoop is bij de ingang.

Datum
09 december 2018
Tijd
15.15 uur, de deuren zijn vanaf 14:45 uur geopend
Entree
Entreekaarten voor het concert kosten € 7,50, inclusief een pauzedrankje en zijn te reserveren via: www.emmcapelle.nl. Kijk voor de link elders, of anders bij de button 'meer informatie'.
Aanbieder(s)
Musical Souvenir, EMM Capelle
Locatie(s)
  • de aula van het Comenius College
    Lijstersingel 18
    2902 JD Capelle aan den IJssel
Extra
De kaarten zijn te reserveren, of anders is de kaartverkoop bij de ingang.
Alle data
  • 09 december 2018
    15.15 uur, de deuren zijn vanaf 14:45 uur geopend

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.