Terug naar overzicht
03 okt 2019

Basiscursus gitaar voor volwassenen 2019

Op donderdag 3 oktober starten we op deze mooie locatie met onze populaire basiscursus gitaar voor volwassenen. Een cursus in groepsverband voor het leren van een goede basis op de gitaar.

Doe jij ook mee? Er is nog plek, schrijf je snel in via het formulier op de site: https://www.degitaaracademie.nl/inschrijven

Datum: Donderdag 3 oktober
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Basisschool de Tweemaster, Aleoeten 37, Capelle a/d IJssel. - goed bereikbaar vanaf metrohalte De Terp en er is gratis parkeermogelijkheid voor de deur.
Kosten: € 149,95 voor 10 lessen.

Tot ziens bij De Gitaaracademie in Capelle a/d IJssel!De Gitaaracademie, opgericht door Nathasja van Rosse, geeft gitaarlessen in Rotterdam en Capelle a/d IJssel. Voor alle niveaus, alle leeftijden en ieder budget: wij leren je gitaar spelen.De academie heeft haar oorsprong in 2009. Na twintig jaar te hebben gewerkt op diverse muziekscholen en als internationaal artiest en masterclass docent, vond Nathasja het tijd haar droom te verwezenlijken: een gitaaracademie met docenten die, net als zij, van buitengewoon niveau zijn en met integriteit en liefde het spelen op de gitaar willen bijbrengen. Alle docenten spelen zelf actief en geven concerten en optredens in binnen- en buitenland. Alleen op die manier is het volgens Nathasja mogelijk om enthousiasme en voeling met het vak te behouden. Bij De Gitaaracademie gaat het puur om de muziek en de vreugde van het muziek maken. Inmiddels presenteren we vol trots een fantastisch en kleurrijk docententeam en hebben we een prachtige groep leerlingen achter ons staan. Zoek je een warme, enthousiaste plek om op professionele wijze het musiceren te beoefenen, uit te breiden of te leren, dan ben je bij De Gitaaracademie aan het juiste adres.

Datum
03 oktober 2019
Tijd
om 20.00 uur
Entree
€ 149,95 voor 10 lessen
Aanbieder(s)
De Gitaaracademie
Locatie(s)
Extra
Hoe kaarten te kopen? Inschrijving via de site: https://www.degitaaracademie.nl/inschrijven, kijk voor de link elders, of anders bij de button 'meer informatie'.
Alle data
  • 03 oktober 2019
    om 20.00 uur

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.