Terug naar overzicht
24 sep 2018

Basiscursus fotografie maandagavond

Tijdens de Basiscursus fotografie maak je kennis met de technische onderdelen van je camera, zoals diafragma en sluitertijd. Je leert welke effecten deze op je foto's hebben en hoe je ze bewust kunt toepassen voor betere foto's. Ook aan de beeldopbouw, oftewel compositie wordt aandacht besteed.

De basiscursus fotografie is geschikt voor zowel spiegelreflex, systeem, als compactcamera's.

De cursus bestaat uit 8 dagdelen, waarbij telkens één onderdeel wordt behandeld. Je leert per dagdeel een techniek, die we direct in de praktijk toepassen. Met de opdrachten kun je thuis aan de slag om je nieuwe kennis te testen. Tijdens de lessen wordt elke deelnemer in de gelegenheid gesteld de geoefende materie te bespreken aan de hand van eigen gemaakte foto's.

In de Basiscursus fotografie krijg je te zien hoe je digitale foto's op de computer kunt archiveren en bewerken. Je krijgt een demonstratie van diverse programma's voor fotobewerking zoals Lightroom en Photoshop (Elements).

Onderdeel van de cursus is een excursie waar je gezamenlijk met alle deelnemers op pad gaat. Tijdens deze excursie krijg je een opdracht en is er voldoende tijd en ruimte voor de individuele deelnemers om vragen te stellen.

Inschrijven kan direct via de website van PM Fotografie. Schrijf je in via de link: https://www.pm-fotografie.nl/events/basiscursus-fotografie-maandagavond-start-augustus-2018/

Datum
24 september 2018
Tijd
19:30 - 22:00 uur, de cursus bestaat uit 8 lessen, de laatste les is op 21 januari 2019
Entree
€ 235,= voor 8 lessen
Aanbieder(s)
Petra Muilenburg Fotografie, Capelle-fotografeert
Locatie(s)
  • locatie Studio Petra Muilenburg
    Brahmstraat 123
    2901 JE Capelle aan den IJssel
Extra
Inschrijven kan tot 20 september (vol = vol). Hoe in te schrijven? Via https://www.pm-fotografie.nl/events/basiscursus-fotografie-maandagavond-start-augustus-2018/, de link staat bij de button 'meer informatie'.
Alle data
  • 24 september 2018
    19:30 - 22:00 uur, de cursus bestaat uit 8 lessen, de laatste les is op 21 januari 2019

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.