Agenda Cultureel erfgoed

Een voorstelling bij het Isala Theater?

Elke dag vind je bij het Isala Theater een divers aanbod van theater, cabaret, muziek en film.

Op zoek naar een activiteit die een langere periode duurt?

Kijk ook bij Nieuws: Activiteiten die een bepaalde periode plaats vinden, zijn daar te vinden.

31 mrt 2019

Shanti Spirituele & Wellness Ayurveda Beurs 2019

Een gezellige mini beurs voor jong en oud, met: Mediums, aura/chakra reading, polsdiagnose, handlijnkunde, healers, astrologie, masseurs, ayurveda, yoga, meditatie, boeken, edelstenen, bio producten, ayurveda producten en nog veel meer....

Tijd
Tijd: 11:00 tot 17:30 uur
Entree
Gratis
Aanbieder(s)
spirituele wellness beurs
Meer informatie
31 mrt 2019

Nieuw in Capelle a/d IJssel, betaalbare yoga voor iedereen! Opendag

We hebben allemaal gehoord over de voordelen van yoga, maar weten we dat yoga bedoeld is voor iedereen, en betaalbaar moet zijn voor iedereen. In Azië is het betaalbaar voor iedereen. In Europa is het een commerciële business geworden voor mensen die het alleen kunnen betalen. Wij laten zien dat de traditie van yoga nog leeft en voor iedereen toegankelijk is en betaalbaar is.

Tijd
14.00 - 15.30 uur
Entree
Geen
Aanbieder(s)
Spirituele Wellness Beurs en Aayurvedic
Extra
Nieuwsgierig? Kom dan kennismaken op maandag 31 maart 2019 om 14.00: 15:30 uur.
Meer informatie
31 mrt 2019

Nieuw in Capelle a/d IJssel, KinderYoga Gratis! Opendag

Kinderyoga Het is leuk om te bewegen, je wordt er soepeler en gezonder van. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je voelt je rustiger en meer ontspannen. Kinderen houden van bewegen, zijn speels en fantasierijk. Zeker in de tijd waarin we nu leven wordt er veel van kinderen gevraagd, zowel binnen school als daarbuiten.Presteren is een belangrijk iets en kan soms veel spanning opleveren voor kinderen. Daarnaast komen ook kinderen in aanraking met veel prikkels en indrukken van buitenaf. Kinderyoga helpt kinderen hiermee in contact te komen, doordat verschillende zintuigen worden aangesproken en de yogahoudingen hen helpt bij het leren kennen van hun eigen lichaam. Een waardevolle basis voor de rest van hun leven.

Tijd
14.00 - 15.30 uur
Entree
Geen
Aanbieder(s)
Spirituele Wellness Beurs en Aayurvedic
Extra
Nieuwsgierig? Kom dan kennismaken op zondag 31 maart 2019 om 14.00: 15:30 uur.
Meer informatie
07 apr 2019

KLEURENFEEST (HOLI). Samen zijn we één in Capelle aan den IJssel!

Kleurenfeest - Holi is een lentefeest dat de komst van de lente viert en is dus onafscheidelijk verbonden met de periode maart/april. Holi wordt door de Hindoes over de hele wereld, ook in Nederland, ongeacht het weer gewoon in de lente gevierd. De verschillen tussen religie of afkomst zijn dan niet meer zichtbaar; maatschappelijke grenzen tussen sociale lagen, jong en oud, rijk of arm, vallen weg. Deze ene dag zijn alle mensen gelijk! Culturele rijkdom, vreugde, wederzijds respect en tolerantie maken het Holifeest elk jaar onvergetelijk.

Tijd
van 13:00 tot 17:30 uur
Entree
Geen
Aanbieder(s)
Shanti Spirituele Wellness Beurs
Extra
Voor wie? Iedereen in Capelle a/d IJssel. Deze activiteit is bedoeld om culturen bij elkaar te brengen voor jong en oud in Capelle a/d IJssel.
Meer informatie

Meld u gratis aan en ontvang elke week de agenda in uw mailbox!

Al mensen zijn u voorgegaan.