Terug naar overzicht Logo De Gitaaracademie

De Gitaaracademie

De Gitaaracademie Rotterdam is er voor iedereen. Of je beginner bent of gevorderd, jong of oud, klassiek, Zuid-Amerikaans, flamenco of pop; wij geven je al 10 jaar de beste gitaarles in Rotterdam en omstreken.

De Gitaaracademie, opgericht door Nathasja van Rosse, geeft gitaarlessen voor alle niveaus, alle leeftijden en ieder budget: wij leren je gitaar spelen. De academie heeft haar oorsprong in 2009. Na twintig jaar te hebben gewerkt op diverse muziekscholen en als internationaal artiest en masterclass docent, vond Nathasja het tijd haar droom te verwezenlijken: een gitaaracademie met docenten die, net als zij, van buitengewoon niveau zijn en met integriteit en liefde het spelen op de gitaar willen bijbrengen.

Alle docenten spelen zelf actief en geven concerten en optredens in binnen- en buitenland. Alleen op die manier is het volgens Nathasja mogelijk om enthousiasme en voeling met het vak te behouden.

Bij De Gitaaracademie gaat het puur om de muziek en de vreugde van het muziek maken. Inmiddels presenteren we vol trots een fantastisch en kleurrijk docententeam en hebben we een prachtige groep leerlingen achter ons staan. Zoek je een warme, enthousiaste plek om op professionele wijze het musiceren te beoefenen, uit te breiden of te leren, dan ben je bij De Gitaaracademie aan het juiste adres.

Contact

Telefoon:

  • 06 - 10 40 65 92

Email:

Website(s):

Locaties

leslocatie De Gitaaracademie

Basisschool De Tweemaster, Aleoeten 37
2904 VA Capelle aan den IJssel